За нас

Добре дошли в ХибридСъплай!
Тук можете да намерите повече информация за компанията и нашите ценности.

Профил на компанията

Основен бизнес

ХибридСъплай е всеобхватен доставчик в LPG / CNG индустрията с над 6000 световни продукта, работещ с по-голямата част от всички добре известни производители – повече от 70 в световен мащаб – с официални и някои с изключителни права.

Ние използваме добре развити и ефективни логистични структури, за да оперираме като дропшипинг доставчик за няколко реномирани търговци на едро в цяла Европа.

Те изпращат над 2000 пратки месечно и доставят на повече от 3000 активни клиенти по целия свят.

ХибридСъплай също има своя собствена широка гама от системи със сертификат за измерване на емисиите на горивото съгласно ECE R115 за LPG ретрофитни системи в съответствие с най-новите стандарти.

Развитие на продуктите

Ние разработваме и оптимизираме специфични за индустрията продукти, които единствено и само ние произвеждаме и продаваме. Продуктовата гама включва асортимент от над 100 продукта, които се разпространяват под марката Drehmeister.

Нашето вътрешно развитие на добавка за защита на клапани, включваща система за дозиране, започна през 2008 г. През 2009 г. се представи на пазара под марката V-LUBE и се превърна в отделна компания (V-LUBE GmbH) през 2010 година.

V-LUBE Valve Saver защитава работещите на газ превозни средства с предпазен филм срещу евентуални повреди на клапаните. Износването на клапаните и леглата им се намалява до минимум. Износването остава под обичайните допустими отклонения при експлоатацията на газ, благодарение на V-LUBE VALVE SAVER.

Многобройните тестове за ефикасност и годишният TÜV тест за контрол на качеството потвърждават високото качество на продукта и правят V-LUBE Valve Saver една от водещите добавки за защита на клапани в света.

Направено по поръчка

От 2012 г., HybridSupply също така произвежда различни механични компоненти, заедно със своите партньорски организации и съгласно изискванията на клиентите на двете компании, които са дългосрочни и нови за индустрията (договор за производство според дизайн или мостри).

Нашата широка гама включва производство на прецизни части с CNC машини в процесите на коване, отливане и пробиване. Ние сме в състояние да обработваме месинг, бронз, мед, машинна стомана, неръждаема стомана, алуминий и цинкови сплави. Произвеждаме и пластмасови части, направени от PA, PE и PP, в процес на отливане под налягане.

Продукти с бял етикет

ХибридСъплай предлага широка гама от продукти с бял етикет, които могат да бъдат направени индивидуално според изискването на клиента: от зарядни тръби до мулти-клапани и газови бутилки до електроники за газови инжекционни; ние работим заедно с водещите световни производители, за да реализираме Вашите продукти с бял етикет.

Консултиране за реклама и маркетинг

ХибридСъплай съветва експерти в индустрията и новодошли в областта на услуги и оптимизация на продукти, организация на продажбите и маркетинга в пазара за алтернативни горива (LPG / CNG).

От печатни медии, рекламни подаръци и чак до интернет представяне, ХибридСъплай предлага на своите клиенти широк асортимент от рекламна и маркетингова подкрепа, всичко от един източник.

Продуктово обучение

Ние изпълняваме поредица от технически семинари за продуктово обучение за механици с цел подобряване на техните технически умения, насочени към LPG / CNG ретрофитни системи. Също така изпълняваме консултиращи семинари за обучение на служителите по продажби, за да се подобрят техните знания за продукти и умения за продажби.

Очакваме с нетърпение да чуем от вас

Имате ли въпроси или предложения?
Свържете се с нас. Радваме се да ви помогнем.