Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Профил на компанията

Добре дошли в ХибридСъплай!

ХибридСъплай е доставчик в LPG / CNG индустрията предлагащ над 7,000 световни продукта, работещ с по-голямата част от всички добре известни производители – повече от 100 в световен мащаб – с официални и с някои с изключителни права.

Основен бизнес

ХибридСъплай е доставчик в LPG / CNG индустрията предлагащ над 7,000 световни продукта, работещ с по-голямата част от всички добре известни производители – повече от 100 в световен мащаб – с официални и с някои с изключителни права.

Благодарение на добре развитите и ефективни логистични структури, ХибридСъплай е дропшипинг доставчик от няколко години на реномирани търговци на едро в цяла Европа.

Ние изпращаме над 20,000 пратки годишно и имаме 3,000 активни клиенти по целия свят.

ХибридСъплай също има своя собствена широка гама от системи със сертификат за измерване на емисиите на горивото съгласно ECE R115 за LPG ретрофитни системи в съответствие с най-новите стандарти.

Продукти

Производители

Клиенти

Пратки

Развитие на продуктите

Ние разработваме и оптимизираме специфични за индустрията продукти, които единствено и само ние произвеждаме и продаваме. Продуктовата гама включва асортимент от над 100 продукта, които се разпространяват под марката DREHMEISTER.

Нашето вътрешно развитие на добавка за защита на клапани, включваща система за дозиране, започна през 2008 г. През 2009 г. се представи на пазара под марката V-LUBE и се превърна в отделна компания (V-LUBE GmbH) през 2010 година.

V-LUBE Valve Saver защитава работещите на газ превозни средства с предпазен филм срещу евентуални повреди на клапаните. Износването на клапаните и леглата им се намалява до минимум. Износването остава под обичайните допустими отклонения при експлоатацията на газ, благодарение на V-LUBE Valve Saver.

Многобройните тестове за ефикасност и годишният TÜV тест за контрол на качеството потвърждават високото качество на продукта и правят V-LUBE Valve Saver една от водещите добавки за защита на клапани в света.

DREHMEISTER Примерен продукт
DREHMEISTER Германия лого
V-LUBE Valve Saver 500ml бутилка
V-LUBE Valve Saver 500ml бутилка

Направено по поръчка

От 2012 г., ХибридСъплай също така произвежда различни механични компоненти, заедно със своите партньорски организации и съгласно изискванията на клиентите на двете компании, които са дългосрочни и нови за индустрията (договор за производство според дизайн или мостри).

Нашата широка гама включва производство на прецизни части с CNC машини в процесите на коване, отливане и пробиване. Ние сме в състояние да обработваме месинг, бронз, мед, машинна стомана, неръждаема стомана, алуминий и цинкови сплави. Произвеждаме и пластмасови части, направени от PA, PE и PP, в процес на отливане под налягане.

Бял етикет продуктова линия

ХибридСъплай предлага широка гама от продукти с бял етикет, които могат да бъдат направени индивидуално според изискването на клиента: от зарядни до мултиклапани и газови бутилки до електроники за газови инжекционни; ние работим заедно с водещите световни производители, за да реализираме Вашите продукти с бял етикет.

Консултиране за реклама и маркетинг

ХибридСъплай съветва експерти в индустрията и новодошли в областта за услуги и оптимизация на продукти, организация на продажбите и маркетинга на пазара за алтернативни горива (LPG / CNG).

От печатни медии, рекламни подаръци и чак до интернет представяне, ХибридСъплай предлага на своите клиенти широк асортимент от рекламна и маркетингова подкрепа, всичко от един източник.

Продуктово обучение

Ние изпълняваме поредица от технически семинари за продуктово обучение за механици с цел подобряване на техните технически умения, насочени към LPG / CNG ретрофитни системи. Също така изпълняваме консултиращи семинари за обучение на служителите по продажби, за да се подобрят техните знания за продукти и умения за продажби.

Очакваме да се свържете с нас

Имате ли някакви въпроси или предложения?
Моля, свържете се с нас. Ние ще се радваме да Ви помогнем.