Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Описание на продукта

Бъдете гъвкави с Alugas Travel Mate и зареждайте на всяка бензиностанция за пропан -бутан

Пътувайте с кемпер или каравана и живейте с гъвкавост и свобода.

Докато водата може да се зарежда бързо по пътя и електричеството може да се използва чрез батерии или соларни клетки, с газта обикновено е случай на игра на покер. Или се надявате, че газовата бутилка, с която сте започнали, ще издържи, или вземете втора бутилка с газ като предпазна мярка. И двете решения далеч не са идеални.

Колко гениално би било, ако газовите бутилки могат да се зареждат отново в най -близката бензиностанция за пропан -бутан, вместо да се налага да се сменят? Този плюс в свободата и гъвкавостта се предлага от постоянно инсталираната газова бутилка от Alugas.

Просто зареждайте с гориво с газовата бутилка за многократно зареждане и спестявайте време

Alugas Travel Matе е газовата бутилка за кемпери и каравани, която може да бъде монтирана безопасно от сервизи за кратко време. Акцентът на бутилката за многократно зареждане: Кемперите могат вече да
не бъдат част от европейската сложна система за обмен на тежки газови бутилки и да зареждат пропан-бутан свободно и гъвкаво на всяка бензиностанция. Така те спестяват не само време, но печелят преди всичко свобода и гъвкавост. На всяко ниво на пълнене бутилката може просто да се напълни отново. Това означава, че къмпингуващите могат да бъдат по-невзависими и резервоарът за газ да бъде напълнен отново по всяко време. Това слага край на притесненията за оставащия газ и заемащата място резервна бутилка.

Газовата бутилка в кемпера предлага много други предимства

Кемперите пестят пари, защото могат да се напълнят там, където газта е по-евтина. Къмперите спестяват важни килограми, тъй като алуминиевата газова бутилка е до 60% по -лека от обикновената стоманена бутилка. Удобният къмпинг и повече свобода на действие при максимално натоварване са приятните последици. В допълнение, къмпингуващите могат да проектират своя кемпер според личните си предпочитания: Възможна е спестяваща място инсталация в съществуващото газово отделение, както и инсталирането на външен вентил за пълнене.

Виждате ли: С кемпер можете да се насладите на още по -голяма свобода и гъвкавост благодарение на многото предимства на бутилката за многократно зареждане Travel Mate от Alugas. Като сервиз можете да предложите на клиентите си ценна услуга и да се откроите изгодно от тълпата.

Използвайте директния контакт с нас. Като ползвател на кемпер, намерете сертифициран партньор на Alugas близо до вас.

Вашият партньор ще се радва да Ви посъветва за всички подробности в личен разговор. Просто се свържете с нас.

Ако се интересувате от сервиз, моля, използвайте формата за контакт по -долу. Нашите експерти по продажби ще се свържат с Вас скоро и ще отговорят на всички ваши въпроси относно нашия асортимент от продукти и услуги.

Очакваме да се свържете с нас

Имате ли някакви въпроси или предложения?
Моля свържете се снас. Ще се радваме да Ви помогнем.