Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

CAMPKO стоманени резервоари за пропан

Резервоарите за пропан в кемпеар (наричани още rv резервоари за пропан или резервоари за изпарен газ) се предлагат в два модела-цилиндрични и тороидални.В зависимост от конкретната ситуация на монтиране на превозното средство, газовите резервоари CAMPKO се монтират главно под пода на кемперите, т.е. под автомобила. Под кемпера те спестяват място и са свързани здраво с каросерията чрез специални скрепителни елементи за резервоарите за газ. В случай на подова инсталация, трябва да се вземе предвид правилното положение на монтажа на резервоара, за да се противодейства на извличането на газа.

Има четири малки отвора на заварената стоманена плоча на резервоара за газ. След това в отворите се вкарват изтеглящ клапан, предпазен клапан , 80% спирателен клапан за пълнене и индикатор за нивото на газа с поплавък. Прикрепена клапанна кутия предпазва клапаните от замърсяване и леки механични повреди.

Зареждането с газ може да се извърши директно чрез адаптер за директно зареждане на резервоара за газ. По същия начин свързването на дистанционен индикатор за инсталиране във вътрешността на автомобила е възможно по всяко време. Свързването на външно зареждане с гориво към кемпера е опционално възможно с всеки резервоар за газ CAMPKO.

Газовите бутилки CAMPKO се предлагат в много размери и различни дизайни, за да предложат правилното решение за всеки кемпер.

Очакваме да се свържете с нас

Имате въпроси или предложения?
Моля, свържете с нас. Ще се радваме да Ви помогнем.