Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

CAMPKO STEEL

Газови бутилки за многократно пълнене от плътна стомана

Газовата бутилка за многократно пълнене CAMPKO STEEL притежава високи стандарти за безопасност. В сравнение с алуминиевите газови бутилки или композитните газови бутилки, тя е по-тежка, но е единствената многократно зареждаща се бутилка с висок стандарт ECE 67R-01 от автомобилния сектор. Многократно зареждащите се газови бутилки с хомологация ECE 67R-01 не подлежат на 10-годишен период на проверка от TÜV.

Яката на бутилката може да бъде свалена,за да се спести място в отделението за газови бутилки в кемпера. В много случаи отвореният дизайн на накрайника на бутилката осигурява достатъчно място за инсталиране на регулатор на пропан или филтър за газови бутилки Drehmeister, без да се налага да се сваля яката.

Газовата бутилка за многократна употреба CAMPKO има механичен индикатор за нивото на газта на и поради своя материал е съвместим с всички външни индикатори за ниво на газ от Rotarex, Mopeka, Gaslevel и GOK.

Ако теглото на бутилката за многократно зареждане не е решаващ критерий, газовата бутилка за многократна употреба CAMPKO STEEL е оптимално решение. Икономически превъзхожда ценово композитната и алуминиевата газова бутилка, предлага на потребителя висок стандарт на безопасност и няма 10-годишен период на проверка.

Очакваме да се свържете с нас

Имате въпроси или предложения?
Моля свържете с нас. Ще се радваме да Ви помогнем.