Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Xtreme® хладилни чанти

Производител: Coleman
Произход: САЩ

Описание на продукта

Хладилните чанти Coleman Xtreme® запазват храна, напитки и дори лед охладени или замразени до 5 дни. Това качество, което е почти уникално в този сектор, се постига чрез изолация от пяна от полиуретан. По този начин се постига 30% по-висока изолационна ефективност от конвенционално използваните материали.

Двете интегрирани, заоблени крачета осигуряват оптимално пространство за въздушния поток между пода и охладителя. Това предотвратява директен пренос на земна топлина към охладителя. Допълнителната UV защита, интегрирана в корпуса и капака, предпазва хладилните чанти Xtreme® от пукнатини и ги предпазва също така и от пожълтяване

Вътрешната и външната облицовка предлага здрава и лесна за почистване повърхност. В допълнение, хладилните чанти Xtreme® от Coleman отбелязват точки по отношение на функционалността. Горната част може да се използва като маса или рафт. Също така има четири поставки за чаши на капака на хладилната чанта.

Хладилните чанти на Coleman Xtreme® са атрактивна, гъвкава, подходяща и спестяваща ресурси алтернатива за термоелектрическите хладилни чанти.

Всички хладилни чанти Coleman Xtreme® са произведени в САЩ.

Продукти

Очакваме да се свържете с нас

Имате ли някакви въпроси или предложения?
Моля свържете се с нас. Ще се радваме да Ви помогнем.