Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Contigo

Contigo е специализирана в разработването и производството на висококачествени и функционално иновативни термо чаши и бутилки за пиене. Продуктите са стилни, гъвкави, елегантни и здрави - перфектна комбинация от представяне и елегантност.

Магазин

Неслучайно термочашите и бутилките за пиене Contigo играят важна роля в нашето ежедневие. Независимо дали са аксесоар към нашия начин на живот и ги използваме за нашето кафе, или са наш спътник, когато сме навън, термочашите Contigo са устойчиви на течове, иновативни и екологични.

Повечето продукти на Contigo са оборудвани с уплътнителен капак за автоматично затваряне или самоотлив и могат да се отварят интуитивно и безопасно с една ръка и да се затварят по непропусклив начин. Безопасната чаша за кафе на работното място.

Те не изглеждат просто добре

Термочашите и бутилките Contigo са здрави, издръжливи и са идеалният спътник за дейности на открито. Те са задължителен аксесоар за всеки къмпингуващ, любител на туризма и любител на природата.

Contigo са изключително популярни в спорта и като обикновена бутилка за пиене. Всички бутилки за пиене на Contigo не съдържат BPA и благодарение на интуитивните и устойчиви на течове системи за затваряне са далеч по-добри от конвенционалните бутилки за пиене.

Сред бутилките за пиене за деца Contigo Swish е една от най-популярните бутилки за пиене на пазара. Благодарение на изключителната си ергономична форма и гарантирано освобождаване от вредни вещества, това е идеалният спътник за малки и големи (оценен като „много добър“ от Öko-Test, брой 4/2019).

Contigo за всеки

С продуктовата гама на Contigo всеки търговец, независимо дали е дистрибутор или търговец на едро, може да предложи на своите клиенти атрактивен продукт с висок потенциал за продажби. Независимо дали е търговски продукт, подарък за клиента или за вътрешна употреба във фирмата, Contigo Ви предлага широк спектър от възможности.

Всички продукти на Contigo могат да бъдат поръчани индивидуално със собствено лого или отпечатък, дори в малки серии.

За запитвания на дилъри и заявки за опции за персонализиране, просто използвайте формата за контакт.


    Продукти