Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

DREHMEISTER фитинг на 90° 6мм-6мм за термопластична тръба

Термопластична тръба, Гъвкав маркуч, Гъвкав газов маркуч, Гъвкав LPG маркуч, Гъвкав автогазов маркуч

Описание

Ъгловият фитинг позволява сигурна и пестеща място инсталация на термопластичната тръба на трудно достъпни места, без да се налага да огъвате самата тръба. Това увеличава експлоатационния живот на термопластичната горивна линия и гарантира постоянно подаване на гориво при правилно инсталиране.

Ненужното огъване на газовата тръба може да доведе до ограничаване на дебита и да доведе до външни и вътрешни повреди на тръбата.

Термопластичният маркуч е фиксиран с режещ пръстен и съединителна гайка M14x1 от страната на дюзата на маркуча на ъгловия елемент.

Ъгловите и прави фитинги за термопластична тръба служат като адаптерни части за безопасното свързване на термопластичните тръби и фитингите с компонентите за пропан-бутан като клапани и редуктори.

Забележка: Термопластичната тръба с вътрешен диаметър 3/16 „се нарича в техническа терминология“ 6 мм тръба „.

Ъгловите и прави фитинги на DREHMEISTER са съвместими с термопластичните маркучи, предлагани на пазара.

Техническа информация

Съвместим с

DREHMEISTER леща за газов маркуч 6 mm DREHMEISTER леща за газов маркуч 6 mm Гайката и лещата осигуряват сигурна и плътна връзка между свързващия щуцер или ъглов детайл и термопластичния маркуч. Отвори
DREHMEISTER M14x1 гайка за термопластична тръба  6 mm DREHMEISTER M14x1 гайка за термопластична тръба 6 mm Свързващата гайка и режещият пръстен осигуряват сигурна и плътна връзка между свързващия прав фитинг или коляно и термопластичната тръба. Отвори