Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

DREHMEISTER фитинг на 90° 8мм-8мм за термопластична тръба

Термопластична тръба, Гъвкав маркуч, Гъвкав газов маркуч, Гъвкав LPG маркуч , Гъвкав автогазов маркуч

Описание

Ъгловият фитинг позволява сигурна и пестяща място инсталация на термопластичната тръба на трудно достъпни места, без да се налага да огъвате самата тръба. Това увеличава експлоатационния живот на термопластичната горивна линия и гарантира постоянно подаване на гориво при правилно инсталиране.

Ненужното огъване на газовата тръба може да доведе до ограничаване на дебита и да доведе до външни и вътрешни повреди на тръбата.

Термопластичният маркуч е фиксиран с леща и съединителна гайка M16x1 от страната на дюзата на маркуча на ъгловия елемент.

Ъгловите и прави фитинги за термопластична тръба служат като адаптерни части за безопасното свързване на термопластичните тръби и фитингите с компонентите за пропан-бутан като клапани и редуктори.

Техническа информация

Съвместим с

DREHMEISTER леща за термопластична тръба 8 мм DREHMEISTER леща за термопластична тръба 8 мм Свързващата гайка и лещата осигуряват сигурна и плътна връзка между свързващия прав или ъглов фитинг и термопластичната тръба. Отвори
DREHMEISTER M16x1 гайка за термопластична тръба 8 mm DREHMEISTER M16x1 гайка за термопластична тръба 8 mm Свързващата гайка и лещата осигуряват сигурна и плътна връзка между свързващия прав фитинг или коляно и термопластичната тръба. Отвори