Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Landi Renzo

Landi Renzo е един от световните лидери в системите за алтернативно задвижване (LPG и CNG) на пазарите за автомобили и търговски превозни средства. Общо 27 различни производители на автомобили вече са инсталирали системи Landi Renzo директно от фабриката, превръщайки компанията в номер 1 в света в OEM сектора.

От основаването си през 1954 г. от Renzo Landi, чрез отварянето на международни офиси, през листването на борсата през 2007 г. и придобиванията на Lovato, AEB, Emmegas, Baytech, SAFE и MED, компанията непрекъснато се разраства.

Landi Renzo, със своя изследователски и технологичен център от 15 000 м², сега е начело на световния автомобилен пазар, предоставяйки иновативни, ефективни и екологични отговори на непрекъснато нарастващото търсене на алтернативни и по-ниско емисионни задвижващи технологии.

Изтегляния

В секцията за изтегляне ще намерите всичко, което ви е необходимо и искате да знаете за природен газ и втечнен нефтен газ, категоризирани по търговска марка. Кликнете върху желания производител и ще получите безплатно информационни листа, регулаторни одобрения, най-новите версии на софтуера и информация за продукта. Ако не можете да намерите това, което търсите, ще се радваме да намерим необходимите данни или информация за Вас.

Магазин

Ние представляваме 99 производителя с повече от 6500 LPG / CNG продукта, така че винаги можем да предложим правилното решение за Вашите индивидуални нужди.

Продукти

Компоненти