Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Landi Renzo

Landi Renzo е един от световните лидери в системите за алтернативно задвижване (LPG и CNG) на пазарите за автомобили и търговски превозни средства. Общо 27 различни производители на автомобили вече са инсталирали системи Landi Renzo директно от фабриката, превръщайки компанията в номер 1 в света в OEM сектора.

От основаването си през 1954 г. от Ренцо Ланди, чрез откриването на международни офиси, листването на фондовия пазар през 2007 г. и придобиванията на Lovato, AEB, Emmegas, Baytech, SAFE и MED, компанията непрекъснато нараства.

Landi Renzo, със своя изследователски и технологичен център от 15 000 m², сега е в челните редици на световния автомобилен пазар, предоставяйки иновативни, ефективни и екологични отговори на непрекъснато нарастващото търсене на алтернативни и ниско-емисионни технологии.

Файлове за изтегляне

В нашата зона за изтегляне ще намерите всичко необходимо, което искате да знаете за природния газ и втечнения нефтен газ, категоризиран по търговска марка. Кликнете върху желания производител и на ваше разположение ще получите информационните листове, регулаторните одобрения, най-новите версии на софтуера и информация за продукта. Ако не можете да намерите това, което търсите, ще се радваме да намерим необходимите данни или информация за вас.

Магазин

Ние представляваме 99 производители с повече от 6500 LPG/CNG продукти, така че винаги можем да предоставим правилното решение за вашите индивидуални нужди.

Продукти

Компоненти