Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Инжекционна система на пропан-бутан OMEGAS

Производител: Landi Renzo
Произход: Италия

Описание на продукта

Газовата система Landi Renzo OMEGAS е най-популярната система сред големите производители на автомобили по целия свят.

Всички компоненти са внимателно подбрани за скорост, висока точност и устойчивост на високи температури и непропускливост. Това позволява на системата да премине дори най-строгите тестове за издръжливост. Висока производителност и максимална ефективност се гарантират с течение на времето от системата OMEGAS.
С усъвършенстваните стратегии за калибриране системата е настроена да предлага максимална точност и прецизност. Това позволи приятно изживяване да шофирате по всякакъв път, при всяко време.
Системата за втечнен нефтен газ OMEGAS е в съответствие с регламента EURO 6.
Пълна, точна диагностична система, включваща OBDII свързаност чрез протоколи K и CAN, може да управлява частично движението на бензин.
OMEGAS 2 до 4-цилиндровата версия поддържа приложение за смартфон, LANDIRENZO CONNECT, което споделя информация с блока за управление на газовата система, предоставяйки информация за потреблението, автономността, емисиите и други.

Компоненти

Допълнителна информация

Поддръжка

  • Подмяна на газов филтър (верига с ниско налягане) и проверка на системата за автогаз (на всеки 20 000 км)
  • Проверка състоянието на инжекторите за газ (на всеки 60 000 км)
  • Проверка състоянието на редуктора (на всеки 80 000 км)

Файлове за изтегляне

В нашия раздел за изтегляне на файлове ще намерите всичко необходимо, което искате да знаете за природния газ и втечнения нефтен газ, категоризиран по търговска марка. Кликнете върху желания производител и на Ваше разположение ще получите информационните листове, регулаторните одобрения, най-новите версии на софтуера и информация за продукта. Ако не можете да намерите това, което търсите, ще се радваме да намерим необходимите данни или информация за Вас.

Очакваме да се свържете с нас

Имате въпроси или предложения?
Моля, свържете се с нас. Ще се радваме да Ви помогнем.