Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Landi Renzo Connect

Производител: Landi Renzo
<strongПроизход: Италия

описание на продукта</h2

@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9leGNlcnB0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsiYmVmb3JlIjoiPHA+IiwiYWZ0ZXIiOiI8XC9wPiIsIndvcmRzIjoiIiwicmVhZF9tb3JlX2xhYmVsIjoiIn19@

Landi Renzo е първата компания в своя сектор, която предоставя на водачите изключително иновативна технология Machine to Machine.

Landi Renzo Connect Ви информира за

Гориво

Разходът на гориво и автономността на вашия автомобил

Спестявания

Колко спестявате

Емисии

Колко емисии намалихте

Дилъри и Гаражи

Карта на най-близките ви дилъри и гаражи

Карай по-добре, спести повече

Замисляли ли сте се, че различните стилове на шофиране оказват различно влияние върху разхода на гориво на вашия автомобил? Плавното ускорение и спирането и поддържането на постоянна скорост са прости и безотказни начини за пестене на гориво.

Системата Connect осигурява преглед в реално време на вашето потребление и статистически данни.

Повече инфпормация, по-малко замърсяване

Ако притежавате превозно средство задвижвано на LPG/CNG, вече допринасяте значително за намаляване на емисиите на замърсители.

За да видите въздействието върху околната среда на вашия автомобил в реално време и как можете да подобрите качеството на въздуха, Landi Renzo Connect предлага удобен и интуитивен потребителски интерфейс, който ви позволява да контролирате вашия „по-зелен“ стил на шофиране.

LPG/CNG станции и сервизи

С Landi Renzo Connect можете да следите района, в който шофирате. Приложението ви позволява да намерите най-близката бензиностанция LPG / CNG и оторизирани сервизи Landi Renzo.

Бордови компютър

  • Колко газ консумирам?
  • Колко газ има в резервоара ми?
  • Каква е оставащата ми автономия преди следващия пълен?

Landi Renzo Connect отговаря на всички тези въпроси, като ви предоставя интуитивен потребителски интерфейс, много подобен на истински бордов компютър. Можете също така да превключвате от бензин на LPG / CNG и обратно директно от телефона си.

Статистика

Следете тенденцията на потреблението, спестяванията и емисиите на вашия автомобил със статистиката на Landi Renzo Connect: статистиката интуитивно ви показва възвръщаемостта на инвестициите, направени с инсталирането на газовата система и колко сте допринесли за здравето на планета.

Get Landi Renzo connect

Отидете в упълномощен сервиз Landi Renzo, за да инсталирате Connect Dongle: Това малко устройство позволява на вашия смартфон да комуникира с устройството за контрол на газа.

Преди да изтеглите приложението и да закупите Connect, трябва да извършите техническа проверка във ваш доверен сервиз. Предлага се за 4-цилиндрови двигатели.

Очакваме да се свържете се с нас

Имате ли някакви въпроси или предложения?
Моля свържете се с нас. Ще се радваме да Ви помогнем.