Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Lovato

Officine Lovato е основан през 1958 г. във Виченца от иновативния дух на Отторино Ловато и от самото начало се развива като център за иновации и експерименти.

Дизайнът и непрекъснатото разработване на първия мултиклапан за системи с течен газ доведоха до стабилния растеж на компанията и нейните продукти се използват в световен мащаб.
Officine Lovato промени името си на Lovato Gas през 2007 г. и продължава да се развива като много гъвкава компания, която е в състояние постоянно да отговаря на нуждите на пазара и технологичните предизвикателства.
Lovato Gas се справи с  предизвикателствата на непрекъснатото развитие и новите екологични изисквания и сега може да предложи пълна гама от системи и компоненти за преоборудване на автомобили , както на пропан-бутан, така и на метан, в съответствие с най-новите разпоредби относно емисиите за замърсяване.
Има повече от 5 милиона автомобила по целия свят, които са оборудвани с газови системи Lovato и са доказателство за успеха на продукта, който се откроява със своята надеждност и лесно инсталиране.
Lovato Gas е част от корпоративното семейство на Landi Renzo.

файлове за сваляне

В секцията за изтегляне ще намерите всичко, което  Ви е необходимо и всичко, което искате да знаете за природния газ и втечнения нефтен газ, категоризирани по марка. Кликнете върху желания производител и ще получите на ваше разположение регулаторните одобрения, най-новите версии на софтуера и информация за продукта. Ако не можете да намерите това, което търсите, ще се радваме да намерим необходимита информация за вас.

Магазин

Ние сме представители на 99 производители  и предлагаме  повече от 6500 LPG / CNG продукти, така че винаги можем да предложим правилното решение за вашите индивидуални нужди.
Продукти

Unfortunately there are no products available at the moment.