Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Lovato

Officine Lovato е основан през 1958 г. във Виченца от иновативния дух на Отторино Ловато и от самото начало се развива като център за иновации и експерименти.

Дизайнът и непрекъснатото разработване на първия мултиклапан за системи с течен газ доведоха до стабилния растеж на компанията и все още се използват широко днес.

Officine Lovato промени името си на Lovato Gas през 2007 г. и се развива като много гъвкава компания, която е в състояние постоянно да отговаря на нуждите на пазара и технологичните предизвикателства.

Lovato Gas е овладял предизвикателствата на непрекъснатото развитие на двигателя и новите екологични изисквания и вече може да предложи пълна гама от системи и компоненти за преоборудване на автомобили, работещи на газ, както на пропан-бутан, така и на метан, в съответствие с най-новите разпоредби относно емисиите на замърсители.

Повече от 5 милиона оборудвани автомобила по целия свят с газови системи Lovato са живо доказателство за успеха на продукта, който се откроява с надеждност и лесен монтаж.

Lovato Gas е част от корпоративното семейство на Landi Renzo.

Файлове за сваляне

В нашия раздел за изтегляне ще намерите всичко необходимо, което искате да знаете за природния газ и втечнения нефтен газ, категоризирани по марка. Кликнете върху желания производител и ще получите на ваше разположение безплатни данни, регулаторни одобрения, най-новите версии на софтуера и информация за продукта. Ако не можете да намерите това, което търсите, ще се радваме да намерим необходимите данни или информация за вас.

Магазин

Ние представляваме 100 производителя с повече от 7000 LPG / CNG продукти, така че винаги можем да предложим правилното решение за вашите индивидуални нужди.