Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

EASY FAST C-OBDII CNG 4 цил.

Системата EASY FAST C-OBDII 4 е предназначена за трансформиране на двигатели от 2 до 4 цилиндъра и се характеризира с високо усъвършенствана и надеждна технология. Тя е много лесна за употреба и интуитивна, за да намали времето за калибриране. Компонентите са интегрирани, за да минимизират необходимото пространство и времето за инсталиране. Чрез OBD II връзката, системата EASY FAST C-OBDII се адаптира в реално време, за да поддържа винаги карбурацията в рамките на оптимални стойности при всяко състояние.

Защитата и емулацията на инжекторите за гориво са най-важните аспекти на приложението и са разработени с последователни лабораторни и пътни тестове, за да се осигури максимално удоволствие от шофирането.

Файлове за изтегляне

В нашия раздел за изтегляне ще намерите всичко необходимо,което искате да знаете за природния газ и втечнения нефтен газ, категоризиран по търговска марка.

1. Клапан за пълненен с метан

Устройство, чрез което се пълни бутилката.

2. Бутилка за метан

Резервоар за метан в газообразна фаза.

3. Цилиндричен клапан

Позволявапълненето и изпразването на резервоара с газ, измерва нивото на газ в резервоара и съдържа различни предпазни устройства.

4. Редуктор

Намалява и регулира налягането на газта.

5. Филтър

Филтрира газта, той има сензори, които измерват температурата и налягането на газта и налягането в колектора.

6. Инжекторна рейка

Инжектира последователно правилното количество метан във всеки цилиндър.

7. Превключвател

Позволява на потребителя да превключва между газ и бензин и показва нивото на газ в резервоара.

8. Компютър

Приема сигнали от различни сензори, изчислява и предоставя параметрите на количеството газ, което трябва да се инжектира.