Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Газови бутилки подаващи газта под формата на газ се пълнят с течен газ (пропан-бутан, смес от пропан / бутан) по същия начин като резервоарите за автогаз. За разлика от резервоарите за автогаз или бензиновите резервоари, които се използват за задвижване на мотокари, газът в газови резервоари се извлича по време на газовата фаза. Газообразно извлеченият газ се използва за горене, за отопление, готвене или охлаждане в развлекателни автомобили (кемпери, каравани и др.). Тези газови резервоари се използват и в индустриалния сектор, например в търговски превозни средства за експлоатация на газови скари или фритюрници. Освен този тип газови резервояри също се използват в пътното строителство.

Резервоарите за изпарена газ могат да бъдат монтирани по различен начин във вътрешността на превозното средство / помещението предвидено за газови бутилки, както и под автомобила. За разлика от конвенционалните газови бутилки, газовите резервоари не изискват 10-годишен период на изпитване благодарение на ECO 67 R хомологация.

Имате ли въпроси относно инсталирането, поддръжката или разпределението набутилките за изпарена газ? Очакваме с нетърпение да чуем от вас.