Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

За много къмпингуващи е важно освен вътрешното захранване с газ в превозното средство да е възможно да се използва и газ отвън. Независимо дали това е необходимо за скарата през лятото или за радиатора през зимния сезон. Ние предлагаме практична маркучна система, така че съществуващата газова уредба на кемперът или караваната да може се използва и за консумативи извън превозното средство.

Зимоустойчивите маркучи със средно налягане от CAMPKO и GOK предлагат възможност за използване на съществуващото газоснабдяване и правят използването на допълнителни газови бутилки ненужно.

Двете опции за свързване

1. Директна връзка с газорегулиращата станция

  • За газови бутилки с монтажно положение 105 °
  • „Авариен щепсел“, който е разположен непосредствено зад диафрагмата на газовия регулатор, има вграден съединителен клапан за свързване на газовия маркуч.

Регулаторните системи GOK се предлагат във версия 30 mbar и 50 mbar.

2. Връзка с газовия щепсел

Гнездото за захранване, което е монтирано в шасито на автомобила, предлага в много случаи, освен газовата връзка, и водна връзка за външно подаване на прясна вода. Гнездото за газ се свързва през медна или стоманена тръба от газовия регулатор или от газоразпределителен блок.