Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Термопластичният маркуч LPG-FIT е точно прилягаща алтернатива на маркучите за пълнене с пропан-бутан, изработени от каучук.

Вместо предварително нарязани маркучи за пълнене с пресовани фитинги, ние доставяме маркучи за пълнене LPG-FIT на ролки(максимум 200 метра ролка) с отделен комплект фитинги. Това Ви позволява да реагирате гъвкаво в зависимост от ситуацията на инсталиране и дава възможност за точно монтиране на маркуча за пропан-бутан. Освен това, спестявайки от различни предварително сглобени маркучи за газ, вие намалявате запасите си дългосрочно и в същото време увеличавате това, с което разполагате.

Материал
Вътрешна обвивка Найлон (полиамид 6)
Връзка Химически свързана вътрешна сърцевина и армировка
външно покритие Найлон (полиамид 6), черен
Размери
Вътрешен диаметър 9.7 мм
Външен диаметър 13.7 мм
Радиус на огъване 100 мм
Тегло 75 гр/м
Характеристики
Налягане при спукване 370 бара
Работно налягане 90 бара
Работна температура -40°C до +125C
i

Хомологация

E4-67R-010247

Маркуч за пълнене с пропан-бутан

Маркучите за пълнене с газ служат като линия за зареждане с течен газ между външното зареждане (гърло за пълнене, дюза за зареждане с гориво, пълнещ клапан) и газовата бутилка с 4 отвора, бутилката за газ, бутилките за газ с 80% спиране на пълненето или други бутилки за многократно зареждане с пробан-бутан.

Маркучът, хомологиран в съответствие със стандарта ECE 67 R, е или предварително подготвен гумен маркуч с дължина от 0,25 до 3,00 метра (един размер на всеки 0,25 метра). 1/2 съединителни гайки са уплътнени конично и се предлагат както в прави, така и в ъглови варианти.

Също така се предлага и като гъвкав маркуч с размер с максимална дължина на ролката от 200 метра. Съответстващите комплекти фитинги се предлагат както в прав вариант, така и в ъглови версии под ъгъл 90 °.

Очакваме да се свържете с нас

Имате някакви въпроси или предложения?
Моля , свържете с нас. Ще се радваме да Ви помогнем.