Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Thetford предлага широка гама продукти за нуждите на къмпинга - от преносими тоалетни и санитарни течности за тях, до хладилници и оборудване за готвене.

Тоалетните химикали или санитарните добавки на Thetford са известни със своята ефективност и спомагат за намаляване на неприятните миризми и поддържане на хигиената в тоалетната.

Преносимите тоалетни на Thetford предлагат удобно и практично решение, когато липсват санитарни помещения. Гамата включва преносими тоалетни от серията Porta Potti, касетъчни тоалетни и вградени тоалетни като решение за тоалетна за каравани и кемпери. Последните две имат подвижен резервоар за съхранение. Вградените тоалетни са свързани с централния резервоар за вода на автомобила.

Хладилниците на Thetford са известни със своята енергийно ефективна работа и просторен интериор, предлагат се като абсорбатор и 12V хладилник.

Thetford предлага уреди за готвене като котлони,печки и фурни, които са лесни за употреба и почистване. Гамата уреди за готвене се допълва от мивки от сериите 30 и Agent.

Всички продукти на Thetford се характеризират с постоянно високо качество и надеждност.