Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Отсега нататък HybridSupply ви предлага цялата продуктова гама на италианския производител Fiamma SpA. Компанията, основана през 1945 г., е световен лидер в разработването и производството на технически аксесоари за кемпери и каравани.

Независимо дали става дума за каравани, кемпери или дори ванове, Fiamma винаги предлага подходящо и висококачествено решение благодарение на широката си гама от продукти. Подробните и добре структурирани инструкция за монтаж и инструкция за използване на всеки продукт, позволяват лесно сглобяване и правилна употреба от клиента.

Продуктовата група „Fiammastore“ предлага широка гама тенти за различни видове превозни средства. Широката гама от размери, цветове и дизайн е перфектно допълнена от многобройни технически иновации по отношение на безопасността и лекотата на използване.

Утвърдената гама „Carry-Bike“ предлага висока степен на гъвкавост, здравина и качество и може да бъде монтирана на повечето превозни средства.

Гамата „Комфорт“ на Fiamma включва голямо разнообразие от продукти за вътрешно и външно обзавеждане, както и редица основни аксесоари за кемпери и каравани. В допълнение към отдушници за покрива, осветителни системи или водни помпи, те включват системи за безопасност, химически тоалетни и много други.

Продуктите на Fiamma са придобили голяма популярност в своя пазарен сегмент.

Fiamma

Тук вече можете да намерите избран асортимент от бестселъри.

Открий цялата гама продукти Fiamma.

Инструкциите за монтаж и експлоатация могат да бъдат намерени в раздела за сваляне на файлове.

Интересувате ли се от други продукти на Fiamma? Свържете се с нас и ще получите вашата индивидуална оферта.

Очакваме да се свържете с нас

Имате ли въпроси или предложения?
Моля, свържете се с нас. Ще се радваме да Ви помогнем.