Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Ултразвуковите индикатори за ниво на германския производител Gaslock надеждно показват нивото на газ за секунди на всички стандартни газови бутилки от 5 kg, 11 kg или 33 kg .

Всички продукти на GASLEVEL®️ се произвеждат в модерни производствени съоръжения в Германия, Исерлох. Устройствата отговарят на законовите разпоредби (Директива на ЕС EMC 2004/108/EC) и следователно са подходящи и за използване в потенциално експлозивни атмосфери (EX * II 3 G Ex nA IIA T3) в промишлеността. Това е особено важно за търговски и промишлени клиенти, които могат да използват продуктите GASLEVEL®️ в особено чувствителни работни зони.

Продуктите GASLEVEL®️ са подходящи за измерване на нивото на газ в бутилките в сектора на занаятите (напр. покриви), в гастрономията (напр. външни лъчисти нагреватели), в частни хоби зони (например барбекюта, къмпинг), на лодки и в къмпинг индустрията ( напр. каравани).

В момента са налични три различни индикатора за ниво GASLEVEL®️.

GASLEVEL® Classic

Индикаторът за ниво GASLEVEL®️ Classic просто се прикрепя към бутилката за газ с магнитния си гръб, включен и преместен надолу, докато индикаторът се промени от червен на зелен като достигне зоната, пълна с течен газ. Индикаторът за нивото на газ работи дори при алуминиеви бутилки за газ, когато е натиснат ръчно към бутилката.

Само 6,5 см високо, 3 см широко и 1,6 см дебело, устройството е много практично и използва ултразвук. В рамките на секунди той измерва нивото на остатъка от газ в бутилки с газ от 5 кг, 11 кг и 33 кг. GASLEVEL®️ Classic има магнитен гръб, така че просто го поставяте срещу газовата бутилка и го премествате надолу, докато индикаторът се промени от червен в зелен – когато достигне зоната, пълна с течен газ. Устройството работи дори с алуминиеви газови бутилки, ако е притиснато ръчно към бутилката.

GASLEVEL®️ CLASSIC Индикатор за нивото на газ с външен дисплей

Индикаторът GASLEVEL®️ с външен дисплей е специално проектиран, за да отговори на нуждите на кемпери и любители на каравани. Външният дисплей за газови бутилки изглежда точно по същия начин като „големия му брат“, GASLEVEL®️ Classic. Въпреки това, по-малкото устройство с размери 6,5 см височина, 3 см ширина и 1,6 см дебелина също е снабдено с 3-метров кабел, който го свързва с дисплей, както и възможност за удължаване на кабела до 8 или 13 метра. >

Два неодимни магнита в датчика за ниво позволяват да се постави на случаен принцип върху прикрепената метална газова бутилка, където той остава неподвижен на място. Дисплеят с LED индикатора е монтиран във всяко желано положение за добра видимост и е свързан към датчика за ниво с помощта на кабела. Докато сензорът е насочен срещу напълнената с газ секция на цилиндъра, на дисплея се показва газова бутилка със зелена LED светлина. Веднага щом сензорът достигне празното място, дисплеят превключва в червено.

Продуктът може да се използва също като GASLEVEL®️ Classic като индикатор за ниво със сензор директно нагоре към газовата бутилка. Следователно GASLEVEL®️ с външен дисплей съчетава две функции в един продукт.

GASLEVEL®️ Индикатор за ниво на газ

GASLEVEL®️ Stick е индикатор за нивото на газ, който прилича на дебела писалка.

Само 4,5 инча височина и 0,6 инча ширина, устройството е много практично и използва модерни ултразвукови сензори. То измерва нивото на пълнoта на газовите бутилки с пропан в рамките на няколко секунди. GASLEVEL®️ стикът просто се държи вертикално с края си към газовата бутилка и се придвижва надолу, докато индикаторната лампа се промени от червено на зелено, показвайки областта, която все още съдържа газ.