Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Условия за връщане

Политика за връщане до 100 дни

В Германия юридическо лице купувач няма право на отказ от продажба на стоки от разстояние съгласно §§ 312d, 355 BGB. Ние доброволно предоставяме на нашите клиенти право на връщане до 100 дни, като се вземат предвид следните критерии.

1. Всички продукти трябва да бъдат доставени в оригиналната си опаковка, без повреди и да изглеждат като нов и неизползван продукт. Следователно доставката трябва да бъде в картонена кутия, която е подходяща за безопасността и безвредната доставка на продукта.

2. Електронните контролни устройства обикновено се доставят в етикетирани предварително запечатани опаковки. Ако даден контролен блок трябва да бъде върнат, той все още трябва да бъде в неотворената запечатана опаковка с оригиналния си етикет.

3. За газови бутилки обикновено таксуваме 25% от нетната стойност на продуктите като такса за съхранение поради увеличеното време за обработка на артикула. Това включва размяна на оригиналната опаковка след връщане, проверка и оценка на състоянието на артикула, както и подробна проверка на целостта на сглобяемите аксесоари.

4. Връщането на стандартни продукти в рамките на 30 дни след покупката ще се приеме без допълнителни такси. Такса за съхранение от 10% нетна стойност се прилага за всички връщания между 31-ия и 100-ия ден след покупката.

5. Изключение от тази политика правят продуктите, чийто статус в онлайн магазина пише „не е на склад – продуктът ще бъде съставен след подаване на поръчка“. Това обикновено са артикули, които са специално съобразени с нуждите на клиентите.