Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Условия за връщане

100-дневна политика за връщане

В Германия юридическо лице купувач няма право на отказ от продажба на стоки от разстояние съгласно §§ 312d, 355 BGB. Ние доброволно предоставяме на нашите клиенти право на връщане до 100 дни, като се вземат предвид следните критерии.

1. Всички продукти трябва да бъдат доставени в оригиналната им опаковка, без повреда и да изглеждат като нов и неизползван продукт. Следователно доставката трябва да бъде в картонена кутия, която е подходяща за безопасността и безвъзвратната доставка на продукта.

2. Електронните блокове за управление обикновено се доставят в етикетирани предварително запечатани опаковки. Ако трябва да бъде върнат контролен модул, той трябва да остане в неотворената запечатана опаковка с оригиналния си етикет.

3. За резервоари за пропан-бутан ние обикновено таксуваме 25% от нетната стойност на продуктите като такса за съхранение, поради увеличеното управление и работа с продукта. Това включва размяна на оригиналната опаковка след връщането, проверка и оценка на състоянието на изделието, както и подробна проверка на целостта на сглобяемите аксесоари.

4. Връщането на стандартни продукти в рамките на 30 дни след покупката ще бъде прието без допълнителни такси. Такса за съхранение от 10% нетна стойност се прилага за всички връщания между 31 и 100 ден след покупката.

5. Изключения от тази политика са продукти, чийто статус в онлайн магазина пише „не е на склад – продуктът ще бъде доставен след подаване на поръчка”. Това обикновено са продукти, които са специално пригодени към нуждите на клиентите.