Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Сега поемаме дистрибуцията на едро на автомобилни и индустриални продукти на Sika и се радваме, че можем да предложим на нашата работилница и търговски партньори друг атрактивен продукт при конкурентни условия.

Sika е един от водещите световни производители на специални химикали. Лепилата и уплътнителите от швейцарския производител се използват навсякъде, където качеството и трайността правят разликата в безопасността. Следователно не е изненадващо, че продуктите от серията Sikaflex са установени в продължение на десетилетия в почти всеки автомобилен цех, в конструкцията на каросерията, в преустройството и разширението на моторни домове и в индустриалната търговия.

Нашата гама на Sika ще се разширява непрекъснато през 2021 г. Продукти, които в момента не са в нашата гама, могат да бъдат поръчани за вас при поискване. Свържете се с нас и ни помогнете активно да оформим нашата продуктова гама.

За всички търговци на едро и препродажба предлагаме специална програма за услуги и дистрибуция, с която можете бързо и лесно да добавяте продуктите на Sika към вашата гама при индивидуални условия.

Очакваме да се свържете с нас

Имате ли въпроси или предложения?
Моля, свържете се с нас. Ще се радваме да ви помогнем.