Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Като официален и оторизиран дистрибутор на Landi Renzo, ние Ви предлагаме цялата продуктова гама на традиционната италианска компания.

В допълнение към бюджетните системи EVO и EVO 12, ние предлагаме и новите Omegas Landi Renzo 3.0 / 4.0 и Omegas Direct 3.0. И двете системи се предлагат с новите инжектори GIRS12. Новият инжектор GIRS12 е по-тих, по-издръжлив и предлага същата производителност като предишните инжектори GI25. Модернизираните системи могат да работят както на пропан-бутан, така и на метан.

Освен това, ние ви предлагаме техническа подкрепа от нашите техници, които са били обучени директно от Landi Renzo.

Допълнителна информация

Към магазина

Ние представляваме 100 производителя с повече от 7000 LPG / CNG продукти, така че винаги можем да предложим правилното решение за вашите индивидуални нужди.

Файлове за изтегляне

В нашия раздел за изтегляне ще намерите всичко, което трябва да знаете за пропан-бутана и метана, категоризирани от производител. Ако не успеете да намерите това, което търсите, ще се радваме да Ви предоставим необходимата информация.

Landi Renzo лого Landi Renzo Landi Renzo е един от световните лидери в системите за алтернативно задвижване (LPG и CNG) на пазарите за автомобили и търговски превозни средства. Общо 27 различни производители на автомобили вече са инсталирали системи Landi Renzo директно от фабриката, превръщайки компанията в номер 1 в света в OEM сектора. Open