Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Както вече знаете от нас през последните години, тази година умишлено решихме да се откажем от промоционални Коледни подаръци и дарихме целия си коледен рекламен бюджет на организацията Лекари без граници. Ние виждаме, че бюджетът се използва по-разумно от усилията на Лекари без граници, за да помогнат там, където е най-необходимо, вместо да бъде похарчен за пластмасовите химикалки и рекламните календари за 2020 г.

Надяваме се, че привлякохме Вашия интерес и очакваме конструктивно и успешно сътрудничество през 2020 г.

Със сумата от 3000 евро HybridSupply подкрепя медицинска помощ на организацията.

Лекарите без граници оказват спешна медицинска помощ, когато, например, епидемия от шарка застраши живота на хиляди деца, както в Чад. Заедно с хадските здравни власти организацията успя да ваксинира над 200 000 деца срещу морбили.

„Подкрепата от компании като HybridSupply е много важна за нас“, казва Флориан Уестфал, управляващ директор на Лекари без граници в Германия. „Дарението е това, което прави нашата независима спешна помощ в световен мащаб на първо място. И показва, че HybridSupply стои зад нашите хуманитарни ценности.“ Например, с дарение от 3000 евро, Лекарите без граници могат да закупят ваксината за имунизиране на 16 000 деца срещу морбили.