Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

ХибридСъплай пое дистрибуцията на известния производител на газови печки, скари и газови лампи Campingaz, както и на американския производител Coleman.

Campingaz е един от водещите световни производители на газови готварски печки, грилове и газови лампи. Иновативната система прави работата на оборудването Campingaz особено мобилна, ефективна и мощна.

Продуктовата гама се разработва в момента. Понастоящем за Вас е на разположение и е на склад селекция от бестселърите на Campingaz. Продуктите, които не са на разположение, могат да бъдат поръчани с кратко време за доставка.

Свържете се с нас

Имате ли въпроси относно продуктите на Campingaz или се интересувате да станете дилър или дистрибутор?

Информация

Campingaz лого Campingaz Компанията, основана във Франция през 1949 г., стартира първата в света газова бутилка за многократно зареждане през същата година под името "bidon bleu". Campingaz направи революция в мобилното използване на газови уреди в сектора за свободното време, независимо дали е на къмпинг, на плажа или в планината. Отваряне
Coleman лого Coleman Като международен лидер на пазара за оборудване на открито, Coleman предлага широка гама, включваща популярните си газови фенери и фурни, както и хладилни чанти, палатки и грил оборудване. Отваряне