Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Сега предлагаме тенти за различни превозни средства за отдих от италианския производител Fiamma. Компанията поглежда назад към дългогодишната традиция и опит. Този дълъг опит отразява високото качество и стабилност. Освен това Fiamma предлага подходящо решение за почти всяко превозно средство.

Изключителните и частично патентовани характеристики на тенти Fiamma

перфектно_затваряне

Автоматично заключване и двойна защита

Fiamma произвежда единствената тента с безшумно отваряне благодарение на сертифицираната от TÜV самозаключваща се система за безопасност на самозаключващата се лебедка: с ексклузивния си дълъг живот алуминиеви механични части, Фиама ви предлага качествен продукт, значително по-добър от други сравними шумни освобождавания механизми на пазара. Сигурността на тентите на Fiamma се гарантира и от системата Dual Security. Устройството показва правилното затваряне на предната лента от две малки пластмасови флагчета в страничните капачки.

presto_fix

Presto Fix

Тентата на Fiamma е единствената тента с патентована система за регулиране, която Ви позволява да прецените затварянето на предната греда. Ако за определен период от време едната страна трябва да спре да се затваря перфектно поради движения на плата и ръцете, можете да използвате Presto Fix, за да пренастроите затварянето на предната лента.

двоен_амартисъор

Двоен амортисъор

Единствено Fiamma има двоен амортисьор, който защитава както вашето превозно средство, така и вашата тента. Рамената са фиксирани със сертифицирана система с двойни болтове „Double-Block“, която осигурява по-голяма стабилност и лекота на регулиране.

поддържащи_рамена

Високоустойчиви подсилени рамена

Високоустойчиви подсилени рамена със здрави 3,5 мм жични кабели. Те са изпитани за повече от 10 000 цикъла на отваряне и затваряне и могат да поддържат стабилно напрежение на тъканта до 32 Kg.

двойно_управление

двойно управление

Всички тенти на Fiamma са оборудвани с двойно управление на основната лента, което позволява инсталирането на два предни панела, например: Privacy Room и Sun View XL, Blocker and Tie Down S, Sun View XL и закачалки за тенти.

еднопосочна_ролка

еднопосочна ролка

Случвало ли ви се е да приберете напълно тентата си, само за да установите, че платното се е навило по грешен начин около ролковата тръба, което означава, че вече не се затваря? Не е възможно с тента на Fiamma! Еднопосочната ролка е гениален патентован механизъм, който предотвратява изваждането на платното някога от грешната страна на ролковата тръба. Не можете да сбъркате!

сигурно_заключване

Сигурно заключване

Телескопичната система на краката с ръчно заключване позволява регулиране на височината на оловния прът. Тази система Ви позволява да регулирате височината на тентата според вашите нужди. Сенниците на Fiamma имат двойна възможност за фиксиране на вградените крака: към стената и към земята.

Fiamma тенти