Тази страница е достъпна и на Английски Английски.

Много къмпингуващи познават проблема с внезапно изпразнените газови бутилки. Процесът на подмяна често е досаден, отнема много време и кара свободата, придобита по време на свободното време, отново да се изплъзне. За да поправят това, все повече и повече къмпингуващи монтират резервоар за изпарен газ в своя кемпер. За разлика от конвенционалните газови бутилки, които трябва да се сменят, резервоарите за газови газове са постоянно монтирани под автомобила и се пълнят с газ (LPG) независимо на бензиностанциите.

С над 20 различни форми и размери, изборът е разнообразен и позволява правилното решение за почти всеки кемпер. По-големите модели с почти 200 литра брутен капацитет за пълнене осигуряват седем пъти капацитета за пълнене на най-голямата газова бутилка. Особено големи потребители и пътници оценяват това предимство и печелят свобода в допълнение към ценовото предимство.

За да се гарантира, че къмпингуващите не трябва да се притесняват за безопасно и надеждно подаване на газ от резервоара за гориво, GOK предлага решения за „отопление по време на шофиране“, както и за стационарна работа. В допълнение към газовия регулатор с изходно налягане 30 mbar, модели с изходно налягане 50 mbar се предлагат и за автомобили със защита на запасите и пазари за износ.

Регулатор на налягането на газта с изходно налягане 30 mbar, устройство за тест и устройство за свръхналягане S2SR.

Регулатор на налягането на газта с изходно налягане 50 mbar, превключващ клапан и спирателен вентил за тест на течове, входящ съединител SKU и предпазен клапан PRV.